Tävling

Hur kan vår arbetsplats delta i tävlingen?

Alla arbetsplatser som deltar i Cykelvänlig arbetsplats har chans att bli Västsveriges cykelvänligaste arbetsplats, årets nykomling och årets raket. Genom att registrera er på sidan är ni automatiskt med i tävlingen. För att ha en chans att vinna behöver ni arbeta med att uppfylla kriterierna på sidan och uppnå så många stjärnor som möjligt. Sista dag för att kunna göra några ändringar på er kriteriesida är den 31 oktober 2018. Det är viktigt att kunna förklara hur kriterierna uppfyllts och hur ni resonerat kring dem för att ha en chans att vinna.

För att ta sig hela vägen och vinna kommer det antagligen också behövas någonting utöver det vanliga – konkurrensen är hård. Att ta egna initiativ för att göra er arbetsplats mer cykelvänlig kan därför bli avgörande!

Vad kan arbetsplatsen vinna?

Priset till vinnarna i varje kategori är att arbetsplatsen lyfts fram i en redigerad version av cykelvänlig arbetsplats-filmen på Västsveriges biografer i vinter!

De tre vinnarna får även en egen kort animation att sprida i sociala medier och på egna hemsidan.

Hur går bedömningen till?

Efter sista datumet att ändra kriterier på sidan kommer er kommunrepresentant att nominera en arbetsplats i respektive klass som går vidare till finalomgången.

En jury utsedd av projektledningen utser vinnarna bland de nominerade arbetsplatserna. Kommunernas och juryns beslut kan inte överklagas.

Mer information

Om ni undrar mer om bedömningen, hör av er till er kommunrepresentant. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan.