Glada vinnare!

Glada vinnar tog under januari månad emot för prisutdelning i Cykelvänlig arbetsplats. Det bjöds på både tårta och bubbel på DH Solutions som utsetts till årets cykelvänligaste arbetsplats och som prisats för sitt idoga arbete, något som vi från projektledningen också fick se exempel på. Tårta bjöds det även på hos Länsstyrelsen Västra Götaland, som utsetts till årets nykomling. Att det finns ett tydligt fokus i arbetet med att bli cykelvänliga på Länsstyrelsen går inte att tveka om då det första som delades ut var en present till oss i projektledningen, en rapport om nuläget för cykel på arbetsplatsen, och vilka önskemål som finns bland medarbetarna.

Återigen stort grattis från oss på Hållbart resande väst och Cykelvänlig arbetsplats!

Länsstyrelsen Västra Götaland

DH Solutions i Halmstad