Årets cykelvänligaste arbetsplats CPAC Systems prisade!

Tisdagen den 31/10 prisades årets vinnare, och Västsveriges cykelvänligaste arbetsplats 2018, CPAC Systems under glada hejarop. Prisutdelare var Ulrika Frick, kollektivtrafiknämndens ordförande. Priser går för andra året i rad till arbetsplatsen som visat på verkligt engagemang under året. Och vinsten? Att uppmärksammas på SF bio i vinter i filmen om Cykelvänlig arbetsplats.

Juryns motivering till vinsten lyder:

“CPAC Systems har återigen utmärkt sig som den optimala arbetsplatsen för cyklister genom stora satsningar på att göra det så enkelt och glädjefyllt som möjligt att cykla; i tjänsten, till och från jobbet samt på fritiden. Alla kriterier uppfylls, och fler därtill. Däröver är Anders Pihl, den drivande kraften för cykling på CPAC Systems en sann inspiratör som gärna delar med sig av sina och arbetsplatsens erfarenheter till företag och kommuner runt om i Västsverige.”

Vill du tillsammans med dina kollegor ha chansen att visa hur cykelvänligt ert företag är? Kika in på tävlingens webbplats www.cykelvanligarbetsplats.se och anmäl er till 2018 års omgång. Kanske blir det just ni som uppmärksammas nästa gång!