Trollhättans Stad samlar förvaltningarnas tjänstecyklar i egna ställ.

I Trollhättans stad samlar man förvaltningarnas tjänstecyklar i egna ställ i garaget.

Trollhättans Stad samlar förvaltningarnas tjänstecyklar i egna ställ i garaget.

I Trollhättans Stad finns sedan länge en cykelpool öppen för hela organisationen, där anställda kan boka cykel för kortare tjänsteresor, berättar Rose-Mari Sandstedt, ansvarig för Cykelvänlig arbetsplats i kommunen. Nytt för i år är att vi har samlat alla förvaltningarnas egna tjänstecyklar i egna cykelställ i garaget i Stadshuset. Ovanför ställen har vi även satt upp Cykelvänlig arbetsplats logga för att tydligt visa var vi står i cykelfrågan tillägger Rose-Mari.

Bra initiativ säger vi på hållbart resande väst, och lycka till med det fortsatta cykelarbetet!